
مشخصات خرید طبقه 29: گوشت، گوشت کنسرو شده، شیر، فرآورده های لبنی، روغن زیتون برای مواد خوراکی، کالباس، ماهی کنسروشده (تن ماهی)، خامه(موادلبنی)، روغن های خوراکی، پنیر، سوسیس، روغن کنجد، ماست، گوشت محفوظ شده، گوشت منجمد، کنسرو ماهی و غذای دریایی، گوشت طیور منجمد، سوسیس کوکتل، دوغ بدون گاز، دوغ گازدار، ناگت، کباب لقمه، کنسرو ماهی قزل آلا، کره حیوانی، کنسرو میگو، کنسرو گوشت طیور، پنیر پیتزا، همبرگر، گوشت مرغ، گوشت ماهی، شیر خشک صنعتی، کنسرو قلیه ماهی،
طبقه 35: تبلیغات، خرید و فروش،
طبقه 39: بسته بندی کالاها، توزیع،
مشخصات خرید برند گوهرتون :
شماره اظهارنامه 139850140001032042
تاریخ ثبت اظهارنامه 1398/04/12
شماره ثبت 345610
دسته بندی کنسروجات
طبقات بین المللی 29,35,39
جهت خرید برند با کارشناسان ما در ارتباط باشید
تاریخچه غذاهای آماده :
غذاهای آماده در دنیا یک صنعت عظیم با سرمایهای هنگفت است که طرفداران خاص خود را دارد. این صنعت در ایران هم علاوه بر حفظ جایگاه قبلیاش روز به روز پیشرفت میکند، به عنوان مثال کنسرو تن ماهی محبوبترین غذای آماده در بین مردم ایران است. آمار بالای فروش این کنسرو غذایی نشان میدهد که این مادهی غذایی چقدر در دل مردم برای خود جا باز کرده است. ولی کنسرو تن ماهی از کجا آمد و چگونه ساخته شد؟
تاریخچه کنسروسازی
در جواب باید بگوییم که کنسرو ماهی تن یا همانطور که در بین ما ایرانیها جا افتاده است «تُن ماهی» از فرانسه آمده است. وقتی که ناپلئون بناپارت سردار فرانسوی در جریان جنگهایی که با سایر کشورهای اروپایی داشت، متوجه شد که باید فکری به حال کمبود غذا در سپاهش بکند.
این کشورگشای فرانسوی با رغبت تمام نشدنی که به کشورگشایی داشت یک جایزه 12 هزار فرانکی برای کسی که بتواند شیوهای را ابداع کند که غذاها به مدت طولانی سالم بمانند،گذاشت.
اینگونه به مبلغ کم این جایزه نگاه کنید، مبلغ 12 هزار فرانک در آن زمان مبلغ بسیار هنگفتی بود، ولی ابداع کنسروسازی سریع رخ نداد و دقیقا هشت سال طول کشید که نیکولاس آپرت که در تاریخ نام پدر کنسروسازی را از آن خود کرده است، بتواند روشی را ابداع کند که امکان آن را فراهم کند که غذا را برای مدت طولانی، سالم نگه دارند.
وضعیت کنونی کنسروسازی در ایران